Slim omgaan met energie!

Om 22% efficiënter om te gaan met het ontladen en laden van 
jouw thuisbatterij koppelen wij jouw batterij met een EMS!
Hiermee wordt er slim omgegaan met kopen en verkopen! 

Energie Management

Als je zonnepanelen hebt, kan ons energiebeheersysteem je helpen om de opgewekte zonne-energie optimaal te benutten. Het slaat overtollige energie op in je thuisbatterij voor later gebruik, zelfs als de zon niet schijnt. 

Bespaar op energiekosten & wordt zelfvoorzienend!

Door je eigen opgewekte energie op te slaan en te gebruiken, kun je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een snel rendement op je investering.  Door piekbelastingen te verminderen en het elektriciteitsnet te ondersteunen, speel je een rol in het creëren van een stabielere energie-infrastructuur. 

Ons energiebeheersysteem is gebaseerd op geavanceerde technologie en kunstmatige intelligentie. Het volgt de energieproductie van je zonnepanelen, de huidige energievraag in je huis en weersvoorspellingen. Het systeem regelt automatisch de laad- en ontlaadcyclus van je thuisbatterij om ervoor te zorgen dat je altijd de benodigde energie hebt, zonder verspilling. 

Met de wereld die zich steeds meer richt op hernieuwbare energie, is het hebben van een energiebeheersysteem voor thuisbatterijen een investering in de toekomst. Je maakt niet alleen gebruik van de voordelen van hernieuwbare energie, maar je bent ook voorbereid op een veranderend energielandschap. 


Dynamisch energiecontract

Een dynamisch energiecontract verschilt van een vast energiecontract doordat de energieprijzen variabel zijn. In plaats van een vast tarief dat gedurende een bepaalde periode niet verandert, passen de tarieven van een dynamisch contract zich aan op basis van verschillende factoren, zoals de vraag en aanbod op de energiemarkt en de tijd van de dag. De terugverdientijd van een thuisbatterij in combinatie met een dynamisch contract bedraagt gemiddeld 6 tot 8 jaar!

Een dynamisch energiecontract biedt flexibiliteit, transparantie en de mogelijkheid om kosten te besparen en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaamheid. Het is een aantrekkelijke optie voor diegenen die bereid zijn om actiever betrokken te zijn bij hun energieverbruik en de flexibiliteit hebben om hun energievraag aan te passen aan de huidige tarieven en marktomstandigheden. Overweeg de voordelen en overwegingen om te bepalen of een dynamisch energiecontract geschikt is voor jouw behoeften en levensstijl. 

Smart home Energy!

Solaredge is een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor zonne-energie. Ze bieden niet alleen omvormers en monitoringssystemen voor zonnepanelen, maar hebben ook geïnvesteerd in slimme technologieën voor thuisgebruik, waaronder hun Smart Energy System. Het Solaredge Smart Energy System is ontworpen om zonne-energie optimaal te benutten en elektriciteitsverbruik in huis te optimaliseren. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en componenten van dit systeem: