De batterij voor bedrijven!

Een eigen stroomvoorziening doormiddel van een bedrijfsbatterij.
Sla overtollige zonne-energie op, handel op de EPEX markt!
Wij zijn de specialist voor MKB en groot zakelijk!

De zakelijke batterij!

Een betrouwbare stroomvoorziening is van vitaal belang voor zakelijke operaties in de moderne wereld. Bedrijven vertrouwen op elektriciteit om essentiële apparatuur en systemen draaiende te houden. Om ervoor te zorgen dat uw onderneming nooit zonder stroom komt te zitten, bieden wij zakelijke batterijoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. 

Continuïteit van bedrijfsvoering

Created with Sketch.

Ongeplande stroomuitval kan leiden tot kostbare onderbrekingen in uw bedrijfsvoering. Zakelijke batterijen zorgen ervoor dat uw bedrijf blijft functioneren, zelfs tijdens stroomstoringen. 

Besparing op energiekosten

Created with Sketch.

Zakelijke batterijen kunnen stroom opslaan tijdens periodes van lagere vraag en deze energie gebruiken wanneer de vraag en de prijzen hoger zijn. Dit helpt bedrijven geld te besparen op energierekeningen.

Milieuvriendelijk

Created with Sketch.

Veel zakelijke batterijen maken gebruik van schone energieopslagtechnologie, waardoor uw bedrijf zijn ecologische voetafdruk kan verkleinen en bijdraagt aan duurzaamheid. 

Batterij subsidie zakelijk

Created with Sketch.

Zakelijke gebruikers kunnen gebruik maken van de EIA (energie-investeringsaftrek) voor de aanschaf van een zakelijke batterij.

Ervaring en expertise

Ons team heeft veel ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zakelijke batterijsystemen. 

Maatwerkoplossingen

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom werken we samen met u om een oplossing op maat te ontwikkelen die aan uw eisen voldoet. 

Betrouwbaarheid

Onze batterijoplossingen zijn gebouwd om lang mee te gaan en betrouwbaar te presteren, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder zorgen over stroomonderbrekingen. 

Maatwerk oplossing

Het is makkelijk om zomaar een advies uit te brengen voor een batterij. Bij Batterijstorage.nl willen we onze klanten dolgraag helpen met het juiste advies en installatie van een batterij! Dit is specialistisch werk en hiervoor gebruiken we speciale rekentools. Dit doen we om onze klanten het beste advies en juiste advies te kunnen geven!

Welke batterij past bij mij?

Bij grootverbruikers (3x80A) hebben we interessante verdienmodellen beschikbaar. Veel agrarische bedrijven kunnen groener gaan leven en boeren door de installatie van een zakelijke batterij! Bij kleinverbruikers is het interessant om uw dakvlak optimaal te benutten en overtollige energie op te slaan in uw zakelijke batterij. 

Peter van de Ruitenbeek

Adviseur energieopslagsystemen
0571-785136 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN & VOORDELEN VAN EEN BATTERIJ VOOR UW BEDRIJF?

Doe een vrijblijvende en gratis aanvraag voor de aanschaf van een zakelijke batterij.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing. Graag uw adresgegevens vermelden in uw bericht.